Washington

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Washington

Onroerend goed te koop in Washington

Nat van de Stille Oceaan in het westen, begrensd door Oregon in het zuiden, in het oosten door de staat Idaho, in het noorden, langs het 49e breedtallige noorden, met Canada, in het bijzonder met de provincie British Columbia

Iedereen die beslist een investering te doen om onroerend goed te koop te kopen in Washington, zal veel factoren evalueren alvorens te beslissen.

Washington is een staat in de Pacific Northwest met een territorium dat de met sneeuw bedekte bergen van de Cascade Range en de beboste eilanden van de Puget Sound omvat. De hoofdstad is Olympia, maar de grootste stad is Seattle. Het staat bekend om de levendige technologie-industrie, de geanimeerde muziekscene en de beroemde koffiehuizen.

De staat Washington is vernoemd naar de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington, en was de 42e staat die werd toegelaten tot de Unie. Op het officiële zegel en op de officiële vlag van de staat staat een portret van George Washington, en het wordt vaak de staat Washington genoemd om verwarring met het district Columbia te voorkomen.

Deze noordwestelijke Pacifische staat heeft gematigde regenwouden, bergen en uitgestrekte bossen, vandaar de naam Evergreen.

Het is de 18e grootste staat van het land en de 13e meest bevolkte. Het heeft een klimaat dat nogal varieert van oost naar west om een ​​geschikt klimaat voor elke smaak te bieden.

Voordat u investeert in onroerend goed te koop in Washington, is het nuttig om een ​​algemene beoordeling te maken van het gebied, de werkloosheid, de rijkdom, de kosten van de gebouwen en nog veel meer.

Het heeft een werkloosheidspercentage van 4,8% dat het afgelopen jaar stabiel is gebleven en de kosten van levensonderhoud boven het nationale gemiddelde. De grootste factor van de kosten van levensonderhoud is afkomstig van de onroerendgoedmarkt in Washington. Huurprijzen verduidelijken dit punt goed omdat ze erg hoog zijn.

Hetzelfde type kostenverhoging is van toepassing op de aankoop van onroerend goed te koop in Washington. Deze prijsstijgingen zijn bestemd om 2018 een droom te maken voor verkopers voor de onroerendgoedmarkt in Washington in 2018. Daarom kunnen verkopers enkele voordelen verwachten, aangezien in het afgelopen jaar de huizenprijzen in Washington met 11, 5% zijn gestegen.

Factoren die van invloed zijn op de onroerendgoedmarkt in Washington in 2018 zijn een aanhoudend tekort aan woningen voor de staat Washington, die de vraag en prijzen vrijwel zeker hoog zullen houden terwijl de voorraad laag blijft.

Ondertussen kunnen verkopers van onroerend goed te koop in Washington profiteren van het feit dat bouwers ingenieuze oplossingen proberen te vinden om het woningtekort op te lossen. Voor veel staten in vergelijkbare situaties gaat het om creatieve oplossingen, kleinere huizen en veel kleinere woningen.

De beste plaatsen om te wonen op de onroerendgoedmarkt in Washington zijn Seattle en Spokane, dus we evalueren woningen te koop in Washington met bijzondere aandacht voor deze twee metropolen.

 60% van de inwoners woont in het grootstedelijk gebied van Seattle, en hetzelfde Seattle, gelegen in King County, heeft een bevolking van ongeveer 700.000 inwoners. Het is een pulserende stad met een rijke muziekgeschiedenis en een fascinerend stedelijk landschap.

Het heeft ook een levendige economie die geldt als de 11e grootste metropooleconomie van het land.

Het wordt beschouwd als een paradijs voor start-ups en een stad die zeer actief is in ecologische en milieuvriendelijke praktijken. Het herbergt de kantoren van vijf grote bedrijven, waaronder Starbucks en Amazon. Het werkloosheidscijfer voor Seattle is 3,4% net onder het nationale gemiddelde.

 Spokane is de op een na dichtstbevolkte stad in Washington en de onroerendgoedmarkt heeft het afgelopen jaar zeer goed gepresteerd. Bij Spokane zijn de waarden in 2017 met meer dan 12% gestegen. Verwacht wordt dat de waarden in de loop van 2018 nog 3,6% zullen blijven stijgen.

Washington geniet op dit moment van een uitstekende tijd voor de verkopersmarkt en alle indicatoren wijzen op een ander succesvol verkoopseizoen voor de Evergreen-staat. Voor degenen die hun huis op de markt willen brengen in de staat Washington, moet weten dat er geen betere tijd is om het te doen.

  •  
    Verhuizen naar Washington. Expatriate en woon in Washington.

    Nadat we ver over het Amerikaanse continent hebben gereisd, hebben we eindelijk de belangrijkste staat bereikt. Degene met een unieke geschiedenis die altijd de hele federale republiek van de Verenigde Staten heeft vertegenwoordigd. We hebben het over Washinton. Het Amerikaanse kloppende hart, vanda ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 23038

Verkoop Huis, Washington, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

1,121,401.87EUR
Verkoop
Huis

502.42 m²
Uitgestrekte plattegrond, prachtige features, welsprekend omlijst met een panoramisch uitzicht op de Sound. Bijna nieuw gegeven zoveel updates van dez...
Cod. 23037

Verkoop Huis, Washington, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

1,307,476.64EUR
Verkoop
Huis

389.73 m²
Slank-Hedendaagse! Central Glass Atrium Links het interieur open ruimten met een overvloed aan natuurlijk licht. Afwerkingen van de Braziliaanse Tiger...
Cod. 8452

Verkoop Hoeve, Washington, Olympia, Olympia, Olympia

168,224.30EUR
Verkoop
Hoeve

2200 m²
Mooie zes slaapkamer twee
UNAVAILABLE
Cod. 7226

Verkoop Hoeve, Washington, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

43,925.23EUR
Verkoop
Hoeve

900 m²
De woning is een 3 slaapkamer 1
UNAVAILABLE
Cod. 6603

Verkoop Winkel, Washington, Seattle, Seattle, Seattle

653,271.03EUR
Verkoop
Winkel

13600 m²
Met onroerend goed-Good Location,
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB